Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

L’Ajuntament contractarà quatre persones en un nou pla d’ocupació

L’Ajuntament de la Llagosta contractarà quatre persones per a la Brigada Municipal d’Obres en el marc d’un nou pla d’ocupació dins del Programa complementari de foment de l’ocupació local 2017-2018. Aquesta iniciativa està finançada per la Diputació de Barcelona. El contracte serà temporal, de jornada completa i amb una durada de sis mesos.

Les persones interessades han d’estar en situació d’atur en demanda d’ocupació i inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya i no poden haver treballat a l’Ajuntament de la Llagosta en els darrers sis mesos. La resta de requisits es poden consultar al web municipal. Les sol·licituds s’han de lliurar des d’avui i fins al 7 de maig a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de dilluns a divendres de les 8.30 a les 14 hores i dimarts i dijous també de les 16 a les 20 hores. Finalitzat el termini de presentació d’instàncies, s’aprovarà la llista provisional de persones admeses i excloses, que es publicarà al tauler d’anuncis i al web municipal. El sistema de selecció definitiva dels candidats serà el concurs lliure amb entrevista.

Publicitat

Publicitat

Més notícies