La Biblioteca de la Llagosta lliura els diplomes als guanyadors del Concurs de punts de llibre per Sant Jordi

0
51

La Biblioteca de la Llagosta ha lliurat aquesta tarda els diplomes i un lot de llibres als guanyadors del Concurs de punts de llibre de 2018 per Sant Jordi. L’acte ha tingut lloc a la plaça d’Antoni Baqué i ha comptat amb la presència de l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra; el regidor de Cultura, Mariano García; i el director de la Biblioteca, Ángel Fernández.

Els guanyadors d’aquesta edició han estat a la primera categoria, per a alumnes de primer i segon de Primària, Sergio López, de 8 anys, alumne de l’Escola Joan Maragall; a la segona, de tercer i quart de Primària, Yaiza García, de 8 anys, de l’Escola Joan Maragall; a la tercera, de cinquè i sisè de Primària, Andrea Díaz, d’11 anys, de l’Escola Gilpe; a la quarta, de primer i segon d’ESO, Alícia Pérez, de 13 anys, de l’Institut Marina; i a la cinquena categoria, de tercer i quart d’ESO, Sara Varón, de 15 anys, de l’Institut Marina.

En aquesta edició, s’han presentat 745 punts de llibre, que estan exposats a la Biblioteca fins al 27 d’abril. Els cinc punts de llibre guanyadors han estat plastificats i seran utilitzats fins al proper any per la Biblioteca de la Llagosta en el servei de préstec.

Publicitat