Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

La Biblioteca de la Llagosta lliura els diplomes als guanyadors del Concurs de punts de llibre per Sant Jordi

La Biblioteca de la Llagosta ha lliurat aquesta tarda els diplomes i un lot de llibres als guanyadors del Concurs de punts de llibre de 2018 per Sant Jordi. L’acte ha tingut lloc a la plaça d’Antoni Baqué i ha comptat amb la presència de l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra; el regidor de Cultura, Mariano García; i el director de la Biblioteca, Ángel Fernández.

Els guanyadors d’aquesta edició han estat a la primera categoria, per a alumnes de primer i segon de Primària, Sergio López, de 8 anys, alumne de l’Escola Joan Maragall; a la segona, de tercer i quart de Primària, Yaiza García, de 8 anys, de l’Escola Joan Maragall; a la tercera, de cinquè i sisè de Primària, Andrea Díaz, d’11 anys, de l’Escola Gilpe; a la quarta, de primer i segon d’ESO, Alícia Pérez, de 13 anys, de l’Institut Marina; i a la cinquena categoria, de tercer i quart d’ESO, Sara Varón, de 15 anys, de l’Institut Marina.

En aquesta edició, s’han presentat 745 punts de llibre, que estan exposats a la Biblioteca fins al 27 d’abril. Els cinc punts de llibre guanyadors han estat plastificats i seran utilitzats fins al proper any per la Biblioteca de la Llagosta en el servei de préstec.

Publicitat

Publicitat

Més notícies