Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense perd a la pista del Dante (4-3)

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre ahir per 4 a 3 a la pista del Dante i va encaixar la setena derrota de la temporada. Marc Navajas va fer el primer gol al minut 6 i David Martín va marcar el 0 a 2 al minut 18. Poc després, el Dante va aconseguir l’1 a 2.

A la segona part, el Dante va empatar a dos i Marc Fábregas va tornar a posar per davant al conjunt llagostenc al minut 26. En el tram final del partit, el Dante va marcar dos gols i es va emportar els tres punts que hi havia en joc. El proper cap de setmana, el FS Unión Llagostense descansarà. El 13 de maig, es desplaçarà a la pista del Montsant Sala5. L’equip de la nostra localitat és vuitè amb 24 punts i el seu proper rival és el penúltim classificat.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies