Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Aquest migdia, s’han lliurat els Premis de Recerca de l’Institut Marina

L’Institut Marina i l’Ajuntament de la Llagosta han lliurat aquest migdia els premis als millors treballs de recerca dels alumnes de segon curs de Batxillerat. En total, han estat quatre els premis concedits.

El millor treball en la temàtica la Llagosta ha estat Remodelació de l’antic Centre Cultural, de Neus López i Paula Pedrola. En el tema altres temàtiques, el millor treball ha estat Construcció d’un QUADROTOR, de David Martín i José Carmona. A més del diploma de reconeixement, els quatre estudiants han rebut una tauleta electrònica i un abonament d’un mes al Complex Esportiu Municipal El Turó.

Pel que fa al tercer treball premiat, ha estat un de temàtica científica, Són necessaris els animals d’experimentació?, del jove Pedro Ascaso. El quart treball premiat ha estat per a les alumnes Sandra Cervera i Laura Escobar pel seu treball sobre humanística-social, Neuromàrqueting. Aquests premiats també han tingut un diploma de reconeixement i un abonament d’un mes al Complex Esportiu Municipal El Turó.

El lliurament d’aquests premis de recerca han tancat la festa de Sant Jordi organitzada per l’Institut Marina, durant la qual també s’han donat els premis dels Jocs florals i ha comptat amb actuacions d’alumnes del centre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies