Dilluns, 27 març 2023
17.9 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia manté la bona ratxa amb un triomf contra l’Eixample (3-0)

El Club Deportivo la Concòrdia ha guanyat aquesta tarda l’Eixample per 3 a 0 i allarga una jornada més la seva bona ratxa de resultats. Les llagostenques han jugat un partit seriós davant d’un rival complicat, que no s’ha rendit mai.

Al minut 2, Sonia Blanco ha fet l’1 a 0 amb un gran xut. Poc després, Villa ha marcat el 2 a 0 a la sortida d’un córner. El 3 a 0 ha arribat al minut 13 i ha estat obra de Sonia Blanco després d’una ràpida recuperació. Abans del descans, Clàudia ha hagut d’intervenir en un xut llunyà i Villa s’ha trobat amb la portera visitant, que ha evitat el 4 a 0.

La segona part, ha començat amb algunes ocasions de les locals. L’Eixample ha mantingut una pressió alta durant tot el partit i ha començat a tenir oportunitats, però s’ha trobat, un partit més, amb una gran Clàudia sota pals. La portera de la Concòrdia ha fet aturades de molt de mèrit. La Concòrdia ha pogut augmentar també el marcador, però li ha faltat una mica d’encert.

La propera jornada, el conjunt llagostenc jugarà a Castelldefels.

Publicitat

Publicitat

Més notícies