Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

Tot preparat a la Llagosta per celebrar dilluns Sant Jordi

Dilluns, se celebrarà a la Llagosta Sant Jordi. Novament, la plaça d’Antoni Baqué acollirà al llarg de tot el dia la major part de parades de venda de llibres i roses que instal·laran entitats de la nostra localitat. A la tarda, es duran a terme tot un seguit de propostes promogudes per la Biblioteca de la Llagosta.

A la plaça d’Antoni Baqué, es podrà trobar, entre d’altres, a Aspayfacos, La Llagosta Club de Ball, Club Bàsquet la Llagosta, Club BTT Bikers la Llagosta, Resistència Literària, Animalets i Handbol Club Vallag. Altres espais, com el passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre, també acolliran estands.

A la tarda, a partir de les 15.30 h, la Biblioteca instal·larà un estand informatiu i una fira de revistes a la plaça d’Antoni Baqué. A les 17.30 h, les membres del Taller de poesia de la Biblioteca faran una lectures de poemes. Mitja hora més tard, tindrà lloc el lliurament de premis del primer Concurs de microrelats i poesia “Sant Jordi a la Llagosta”, a càrrec de Resistència Literària.

Durant la tarda de Sant Jordi, també es farà el lliurament de premis del Concurs de punts de llibre de Sant Jordi organitzat per la Biblioteca. Els guanyadors i guanyadores del certamen són a la primera categoria, Sergio López; a la segona, Yaiza García; a la tercera, Andrea Díaz; a la quarta, Alícia Pérez; i a la cinquena categoria, Sara Varón. La darrera activitat que organitzarà la Biblioteca la Diada de Sant Jordi serà l’Hora del conte, amb la contacontes Puri Ortega.

Altres propostes
Abans i després del dia de Sant Jordi, es desenvoluparan altres propostes. Per a demà dissabte, a les 12 h, hi ha previst un taller de punts de llibre a la Biblioteca. A la mateixa Biblioteca, del 24 al 27 d’abril hi haurà la Fira de revistes. Les persones que vulguin es podran emportar exemplars de revistes d’anys anteriors que la Biblioteca no conserva. D’altra banda, fins al 27 d’abril es podrà veure l’exposició de punts de llibre que s’han presentat al Concurs d’aquest any. Per últim, el 26 d’abril, la Biblioteca de la Llagosta participarà a la trobada amb l’autor Víctor del Árbol, organitzada per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Llinars del Vallès.

Publicitat

Publicitat

Més notícies