Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Eixample
El CD la Concòrdia es manté en tercera posició amb 47 punts, empatat amb el segon, l’Hispanic de Torrent, i a només tres del líder, el Palau. Demà dissabte, el conjunt de la nostra localitat rebrà la visita de l’Eixample, que és cinquè amb 39 punts. El partit es disputarà a les 18.30 hores al CEM El Turó.

Dante – Fútbol Sala Unión Llagostense A
El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ocupa el vuitè lloc de la Nacional Catalana amb 24 punts. Diumenge, el conjunt llagostenc visita la pista del Dante, que és onzè amb 18 punts.

Fútbol Sala Unión Llagostense B descansa
El sènior B del Fútbol Sala Unión Llagostense té ajornat el compromís que havia de disputar a la pista a la pista del Montgat fins al 5 de maig.

HANDBOL
Sant Just – HC Vallag
L’Handbol Club Vallag ocupa el quart lloc per la cua del grup A de la Tercera Catalana amb 14 punts i el proper i últim partit de la fase regular tindrà lloc aquest cap de setmana a la pista del Sant Just, que és cinquè amb 34 punts. El Vallag ha evitat el descens directe, tot i que està pendent dels descensos i ascensos compensats.

Joventut Handbol masculí – Montgrí
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta s’ha assegurat la setena plaça del grup B de la Tercera Catalana, que permet la promoció d’ascens.  El Joventut Handbol rebrà demà dissabte la visita del Montgrí, que és el cuer, al Pavelló Antonio García Robledo a les 18 h. Segons els resultats que es donin, els de la nostra localitat encara podrien pujar algun lloc a la classificació i així es creuarien en la primera eliminatòria del play-off amb un equip més assequible.

Torró d’Agramunt – Joventut Handbol femení
El sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta és penúltim amb quatre punts del grup A de la Copa Federació. Aquest cap de setmana es desplaçarà a la pista del Torró d’Agramunt, que és el cuer amb només dos punts.

FUTBOL
Alella 2013 – CE la Llagosta
El CE la Llagosta ocupa al vuitè lloc del grup 6 de la Quarta Catalana amb 26 punts.  El proper duel dels llagostencs serà al camp de l’Alella 2013, que és cinquè amb 37 punts.

CD Viejas Glorias – Pomar
El Viejas Glorias, que ja ha assolit l’ascens a la Primera Divisió de veterans, ocupa el tercer lloc del grup Sud de la Segona Divisió de veterans amb 64 punts, amb un partit pendent, i està a tres punts del Pomar i de la Mataronesa, primer i segon classificats respectivament. L’equip llagostenc manté el pols per guanyar la lliga i demà dissabte rebrà un rival directe, el Pomar, al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies