Diumenge, 05 febrer 2023
8.4 C
La Llagosta

La Biblioteca de la Llagosta acull aquesta setmana dues activitats literàries

La Biblioteca de la Llagosta organitza aquesta tarda, a partir de les 17 h, una tertúlia literària sobre el llibre El verano que cambió mi vida, de la llagostenca May Bonner, pseudònim de Maite Bonilla. L’acte comptarà amb la presència de l’autora. El verano que cambió mi vida és la primera novel·la romàntica de May Bonner. El llibre tracta d’una noia angoixada per la feina i per com està la seva vida, fins que decideix donar-li un gir marxant com a cooperant a una ONG.

Presentació del llibre Asja. Amor de dirección única.
Demà dijous, tindrà lloc la presentació del darrer  llibre de Roser Amills, Asja. Amor de dirección única. Resistència Literària ha convidat a la seva autora per parlar de la novel·la. Amills estarà present a partir de les 19 h a la Sala d’exposicions de Can Pelegrí. L’acte compta amb la col·laboració de la Biblioteca i de l’Editorial Comanegra.

Publicitat

Publicitat

Més notícies