Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

El Viejas Glorias aconsegueix l’ascens a la Primera Divisió de veterans

El Club Deportivo Viejas Glorias ja és nou equip de la Primera Divisió de veterans. El conjunt que entrena Pedro Manzano va guanyar diumenge per 2 a 6 al camp del Cirera i, a falta de quatre jornades per acabar la lliga, ja s’ha assegurat matemàticament una de les tres places que suposen l’ascens de categoria.

Contra el Cirera, Cristian Fernández va marcar tres gols, i Abel Fernández, Juan José Gómez i Raúl Requena, un cadascun. El Viejas Glorias ocupa provisionalment la tercera posició a la Segona Divisió grup Sud amb 64 punts, tres menys que els dos equips que encapçalen el grup, el Pomar i la Mataronesa. Els llagostencs tenen un partit pendent contra el Ciutadella. Dissabte, rebran la visita del Pomar.

El Viejas Glorias porta dues temporades jugant la competició organitzada per l’Associació de Futbol de Veterans Vallès-Maresme i en les dues ocasions ha aconseguit l’ascens.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies