Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol jugarà el play-off d’ascens

El conjunt sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta ja té assegurada la seva participació en el play-off d’ascens a falta d’una jornada per a la finalització de la fase regular. Els llagostencs van guanyar dissabte per 22 a 23 a la pista del Sants i, com a mínim, ocuparan la setena posició al grup B de la Tercera Catalana, que és la darrera que dona opció a disputar el play-off.

El proper cap de setmana, es jugarà la darrera jornada. El Joventut Handbol rebrà la visita del Montgrí, que és el cuer. Segons els resultats que es donin, els de la nostra localitat encara podrien pujar algun lloc a la classificació i així es creuarien en la primera eliminatòria del play-off amb un equip més assequible. El Joventut Handbol haurà de superar dues eliminatòries per pujar de categoria.

D’altra banda, el sènior femení del Joventut Handbol va caure el cap de setmana passat per 21 a 24 contra el Montbui. Les llagostenques, que són penúltimes amb quatre punts, es desplaçaran la propera jornada a la pista del Torró d’Agramunt, que és el cuer amb només dos punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies