Diumenge, 29 gener 2023
5.7 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense guanya (2-1) el Tiana

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha derrotat aquesta tarda el Tiana (2-1) en un partit molt igualat. Els visitants s’han avançat al minut 1. Els llagostencs han buscat el gol de l’empat. Marc Navajas ha xutat contra el pal al minut 11. Tres minuts després, Marc Fábregas ha fet, de penal, l’1 a 1. Al minut 17, Abraham, amb dues grans intervencions, ha evitat un nou gol del Tiana.

A la segona part, els de Juan Carlos García han dominat i han tingut diverses ocasions de gol. Al minut 6, Soria ha obligat a intervenir al porter visitant. Poc després, Marc Fábregas ha enviat al travesser un xut. Finalment, al minut 17, Soria ha marcat el gol de la victòria. En el darrer minut, el Tiana ha disposat d’un doble-penal, però el llançament ha sortit fora. El proper cap de setmana, els llagostencs aniran a la pista del Futsal Dante.

Publicitat

Publicitat

Més notícies