Diumenge, 05 febrer 2023
8.4 C
La Llagosta

Unes 400 persones correran diumenge la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta

La Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, que arriba a la 31a edició, se celebrarà diumenge amb la participació d’unes 400 persones. La prova, organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta, començarà a les deu del matí. Abans, es disputaran les minicurses. Per segon any seguit, hi haurà la possibilitat de córrer cinc o deu quilòmetres. Tots els participants rebran diversos regals.

Aquest any, la prova comptarà amb la participació de Carles Castillejo, prestigiós atleta català, que oferirà una xerrada demà dissabte a les 18 h a la Sala de plens de l’Ajuntament. L’acte és obert a tota la ciutadania. Castillejo, atleta olímpic, ha estat vàries vegades campió d’Espanya de diverses distàncies. Des de fa uns anys, es dedica a la marató, una modalitat de la qual també ha estat campió d’Espanya.

Les curses de cinc i deu quilòmetres començaran a les deu del matí. La sortida i l’arribada estaran situades al carrer de l’Estació, a prop del Centre de Formació d’Adults. Els guanyadors, tant en categoria masculina com femenina, rebran com a premi més destacat unes sabatilles per córrer. També hi haurà obsequis, cedits per diversos comerços de la Llagosta, per als primers atletes locals. Tots els participants rebran la bossa del corredor amb obsequis, entre els quals hi ha una samarreta i un estri per tallar aliments de forma segura.

La 31a Cursa Popular de la Llagosta comptarà, com a activitat paral·lela, amb un zona lúdica infantil, que es muntarà al Parc Popular, on està la nova pista asfaltada. Aquesta zona amb jocs infantils és una novetat aquest any.

A més de la cursa, es disputaran les minicurses, que començaran a les 9.15 hores. Hi haurà una prova de 400 metres per a infants nascuts de l’any 2011 al 2014; de 1.000 metres per als nascuts entre 2007 i 2010, i de 1.500 metres per als del 2003 a 2006.

Publicitat

Publicitat

Més notícies