Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

L’aparcament del final de la plaça de Pere IV ja està asfaltat

Ja està obert l’aparcament situat al final de la plaça de Pere IV. Ahir al matí, van acabar els treballs de condicionament del terreny, en el qual hi ha una quarantena de places d’estacionament, una d’elles per a cotxes adaptats per a persones amb discapacitat i algunes per a motocicletes.

Les obres van començar el 26 de març. Els treballs han consistit en la instal·lació d’un sistema de canalització d’aigües pluvials, l’asfaltat del terreny i el pintat de les places, la senyalització i els passos de vianants. La pluja caiguda durant tots aquests dies ha endarrerit una mica la finalització de l’obra, que ha anat a càrrec de l’empresa Construccions Deumal amb un cost de 34.806,35 euros. Aquesta mateixa empresa s’encarregarà també de reasfaltar algunes zones de la nostra localitat, com ara diversos indrets de l’avinguda de l’Onze de Setembre, del carrer del Pintor Fortuny, del passeig del Pintor Sert i del carrer de Vic, just davant de l’ambulatori. Aquests treballs suposaran una inversió de 45.000 euros i està previst que s’executin d’aquí a un parell de setmanes.

La Brigada Municipal d’Obres procedirà properament a condicionar l’entorn de l’aparcament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies