Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Sabadell – CD la Concòrdia
El CD la Concòrdia ocupa el tercer lloc de la Segona Divsió espanyola amb 44 punts, els mateixos que té el segon classificat, el Futsal Hispànic de Torrent. Les llagostenques visiten aquest cap de setmana la pista del Sabadell, que ocupa el novè lloc amb 16 punts.

Fútbol Sala Unión Llagostense A – Tiana
El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense reprén la lliga després de gairebé un mes d’aturada de la competició. El conjunt llagostenc ocupa el novè lloc de la Nacional Catalana amb 21 punts. El proper duel del FS Unión Llagostense serà demà dissabte contra el Tiana, que és vuitè amb 21 punts, al CEM El Turó a les 17.30 h.

Fútbol Sala Unión Llagostense B – Teià Futbol Cinc
El sènior B del Fútbol Sala Unión Llagostense, que ocupa el dotzè lloc de la Primera Nacional amb 12 punts, rebrà demà dissabte el Teià Futbol Cinc, que és líder amb 37 punts. El partit es disputarà a la pista del CEM El Turó a les 19 h.

HANDBOL
HC Vallag – Torró d’Agramunt 
L’Handbol Club Vallag ocupa el quart lloc per la cua del grup A de la Tercera Catalana amb 14 punts i el proper partit tindrà lloc contra el Torró d’Agramunt, novè classificat amb 24 punts, amb la possibilitat d’evitar matemàticament el descens directe de la categoria. El partit es jugarà demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 20 h.

BCN Sants – Joventut Handbol masculí
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta ocupa la setena plaça al grup B de la Tercera Catalana amb 25 punts. El Joventut Handbol té tres punts més que el vuitè classificat, la Salle Montcada B, quan queden quatre punts en joc de la fase regular del campionat. El conjunt llagostenc podria certificar una plaça per disputar la promoció d’ascens la propera jornada a la pista del Sants, que és segon amb 37 punts i que ja ha assolit l’ascens a la Segona Catalana.

Joventut Handbol femení – Montbui
El sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta, que és penúltim amb quatre punts, rebrà diumenge el Montbui, líder amb vuit punts. El duel es disputarà a la pista del Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

FUTBOL
Cabrils B – CE la Llagosta
El CE la Llagosta ocupa el novè lloc del grup 6 de la Quarta Catalana amb 23 punts. El proper partit dels llagostencs tindrà lloc al camp del Cabrils B, que és sisè amb 34 punts.

Cirera – CD Viejas Glorias
El Viejas Glorias ocupa el tercer lloc del grup Sud de la Segona Divisió de veterans amb 61 punts, amb un partit pendent, i està a tres punts del Pomar i de la Mataronesa, primer i segon classificats respectivament. El conjunt llagostenc podria certificar l’ascens amb un empat en l’enfrontament d’aquest cap de setmana al camp del Cirera, quart classificat amb 48 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies