Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

Finalitza una nova temporada de les jornades d’inclusió esportiva

L’Ajuntament de la Llagosta va posar punt final ahir a una nova temporada de les jornades d’inclusió esportiva amb l’activitat que va tenir lloc al Complex Esportiu Municipal El Turó amb la participació de l’alumnat de cinquè de Primària de l’Escola Gilpe. La jornada va anar a càrrec del Club Basquetbol Team Building Values i de Global Basket.

L’alumnat va participar en diversos jocs per practicar amb l’ús de la cadira de rodes amb l’objectiu de conscienciar de la necessitat de jugar i viure plegats amb persones que tenen capacitats diferents. Després dels jocs, membres dels dos clubs de bàsquet van fer una petita demostració i, tot seguit, va ser el torn dels infants, que van estar jugant diversos partits de bàsquet inclusiu. Al llarg d’aquest curs, han gaudit d’aquesta experiència estudiants de les escoles Joan Maragall, Sagrada Família, Les Planes i Gilpe. Aquestes jornades tindran continuïtat el proper curs.

Publicitat

Publicitat

Més notícies