Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

El Viejas Glorias empata contra la Mataronesa i ajorna l’ascens una setmana més

El Club Deportivo Viejas Glorias va empatar sense gols contra la Mataronesa dissabte i va ajornar l’ascens de categoria. El conjunt llagostenc podria certificar l’ascens amb un empat en el proper duel d’aquest cap de setmana al camp del Cirera, quart classificat amb 48 punts.

Els llagostencs van ser superiors contra la Mataronesa i van perdonar de cara a gol. Fins i tot, a l’últim minut, el Viejas Glorias va fallar un penal. A més, el porter visitant va oferir la seva millor versió, sent un autèntic malson.

El Viejas Glorias ocupa el tercer lloc del grup Sud de la Segona Divisió de veterans amb 61 punts, amb un partit pendent, i està a tres punts del Pomar i la Mataronesa, primer i segon classificats respectivament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies