Dilluns, 27 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Sergi Pons i Héctor Roura, sisens al Campionat d’Espanya de katas de judo

Arxiu. Fotografia: AE Karate-Judo la Llagosta.

Sergi Pons i Héctor Roura, membres de l’AE Karate-Judo la Llagosta, han acabat al sisè lloc del Campionat d’Espanya de katas en parella de judo. La competició va tenir lloc a Guadalajara el cap de setmana passat.

La parella llagostenca arribava amb l’aval del subcampionat en un torneig internacional a Portugal i al Campionat d’Espanya va lluitar per acabar al podi, tot i que finalment van assolir un meritori sisè lloc. Per a Pons, suposa el seu segon sisè lloc en un Campionat d’Espanya, perquè el 2016 ho havia aconseguit fent parella amb el llagostenc Juan Carlos Cerrudo, que el 2017 va aconseguir el vuitè lloc. “En aquesta ocasió he fet parella amb Héctor Roura i ens ha anat molt bé; tot i que cal dir que aquest sisè lloc també és mèrit de Cerrudo perquè ens ha assessorat en tot moment”, admet Sergi Pons, que remarca la bona feina feta amb Roura.

Publicitat

Publicitat

Més notícies