Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Presentades 23 obres al Concurs de microrelats i poesia de Sant Jordi

Un total de 23 obres han estat presentades al primer Concurs de microrelats i poesia de Sant Jordi a la Llagosta, que organitzen la Biblioteca i el col·lectiu Resistència Literària. En concret, s’han lliurat 18 microrelats a la categoria d’adults i un a la juvenil, per a persones d’entre 14 i 17 anys. Pel que fa a poesies, se n’han presentat quatre a la categoria d’adults.

El jurat del concurs, format per membres del col·lectiu Resistència Literària i de la Biblioteca, avaluarà durant aquesta setmana els treballs. El premi per als guanyadors serà la publicació dels microrelats al segon volum del llibre Barricadas de papel y tinta i, a més, un lot de llibres.

El veredicte del jurat del concurs i el lliurament dels premis es farà el dia de Sant Jordi, el proper 23 d’abril, a les 18 h, a la plaça d’Antoni Baqué. José Ramón Vera, membre del col·lectiu Resistència Literària, ha explicat que “estem molt satisfets de la participació que ha tingut aquest primer concurs de microrelats i poesia de Sant Jordi de la Llagosta”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies