Dilluns, 02 octubre 2023
21.8 C
La Llagosta

El Joventut Handbol masculí té la promoció d’ascens més a prop

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta té la promoció d’ascens a tocar. El conjunt de Marc Puig va guanyar el cap de setmana passat contra un rival directe per la setena plaça, que ocupa l’equip de la nostra localitat. Els llagostencs van derrotar la Salle Montcada B per 27 a 26.

La victòria referma la setena plaça dels llagostencs al grup B de la Tercera Catalana amb 25 punts. El Joventut Handbol té tres punts més que el vuitè classificat, la Salle Montcada B, quan queden quatre punts en joc de la fase regular del campionat. El conjunt llagostenc podria certificar una plaça per disputar la promoció d’ascens la propera jornada a la pista del Sants, que és segon amb 37 punts i que ja ha assolit l’ascens a la Segona Catalana.

Per la seva part, el sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta va tenir jornada de descans al grup A de la Copa Federació. Les llagostenques, que són penúltimes amb quatre punts, rebran diumenge el Montbui, líder amb vuit punts. El duel es disputarà a la pista del Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies