Dimecres, 21 febrer 2024
13.8 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia guanya el San Vicente (3-2) i manté la seva bona ratxa

El Club Deportivo la Concòrdia ha derrotat aquesta tarda el San Vicente-Hércules per 3 a 2 i ha sumat la cinquena victòria seguida. El partit no ha estat fàcil per a les llagostenques, que han patit més del previst per imposar-se a un rival de la zona baixa de la classificació.

Els primers minuts han estat de domini local, però les visitants han creat perill al contracop. El San Vicente-Hércules ha tingut dues ocasions molt clares als minuts 13 i 14, però no les ha aprofitades. Al minut 16, Sònia Ancosta ha marcat l’1 a 0 en una greu errada de les visitants a la sortida d’un córner. En el darrer minut, Clàudia ha intervingut en dues ocasions per evitar l’empat i Villa ha estat a punt de fer el 2 a 0.

La segona part ha començat amb una oportunitat molt clara del San Vicente-Hércules. En la següent acció, Sònia Ancosta ha aconseguit el 2 a 0. S’havien jugat 40 segons de la segona part.

Les visitants han continuat creant perill i han obligat a Clàudia a respondre amb les seves aturades. El minut 8 ha estat fatídic per a la Concòrdia, ja que ha encaixat dos gols seguits. Les visitants s’han pogut avançar, però la portera de la Concòrdia ha estat molt inspirada. Al minut 11, Sonia Blanco ha enviat un xut al pal. Tres minuts després, el San Vicente-Hércules ha tingut una ocasió molt clara. Una de les seves jugadores ha superat Clàudia, però ha xutat contra el pal. Tot seguit, la Concòrdia ha muntat un contracop i Domi ha marcat el 3 a 2 definitiu. Les visitants no s’han rendit i han enviat un xut alt al minut 16, mentre que Villa ha vist com un dels seus remats s’ha estavellat contra el travesser.

La propera jornada, l’equip que entrena Javier Ruiz es desplaçarà a la pista del Sabadell. Abans, però, dimecres, jugarà un partit de la Copa contra el Riudellots.

Publicitat

Publicitat

Més notícies