Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

L’alcalde participa en una tertúlia amb alumnes de l’Institut Marina

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha participat aquest matí en una tertúlia amb alumnes de primer de Batxillerat de l’Institut Marina. L’activitat s’ha desenvolupat a la sala Àgora d’aquest centre educatiu de la nostra localitat. Durant la conversa, els estudiants han parlat sobre les opcions d’oci que tenen els joves a la Llagosta. L’alcalde els ha plantejat que li facin arribar les propostes per a dates com la Nit de Nadal, la de Cap d’Any o Sant Joan, entre d’altres.

Una altra possibilitat que s’ha tractat és que el Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert estigui obert els dies festius. També s’ha parlat sobre el nou ambulatori previst a la Llagosta. L’alcalde ha recordat que l’Ajuntament ja ha cedit a la Generalitat el terreny per construir el nou edifici. Óscar Sierra ha explicat que l’Ajuntament voldria que l’actual ambulatori es convertís en una residència per a la gent gran.

Els alumnes també han preguntat sobre les instal·lacions esportives municipals i l’alcalde els ha avançat que es millorarà la climatització i es renovaran les màquines de la sala de fitness del Complex Esportiu Municipal El Turó.

D’altra banda, Óscar Sierra ha animat als estudiants a presentar propostes per a la Festa Major i, en general, sobre qualsevol àmbit relacionat amb els joves.

Publicitat

Publicitat

Més notícies