Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – San Vicente-Hércules
El CD la Concòrdia ocupa la segona posició de la Segona Divisió espanyola amb 41 punts, empatat amb el tercer, el Futsal Hispànic de Torrent, i a cinc punts de l’equip líder, el Palau. Les llagostenques rebran demà dissabte el San Vicente-Hércules, que és quart per la cua amb 12 punts. El duel tindrà lloc a la pista del CEM El Turó a les 17 h.

Els dos sèniors del Fútbol Sala Unión Llagostense tenen jornada de descans.

HANDBOL
Molins de Rei B – HC Vallag
L’Handbol Club Vallag ocupa l’onzè lloc del grup A de la Tercera Catalana amb 14 punts. El proper partit serà a la pista del Molins de Rei B, vuitè amb 24 punts.

Joventut Handbol masculí – La Salle Montcada B
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta ocupa la setena posició del grup B de la Tercera Catalana amb 23 punts i en llocs de promoció d’ascens. El proper duel dels llagostencs tindrà lloc contra un dels rivals directes per la promoció, la Salle Montcada B, que és vuitena amb 22 punts. El partit es jugarà demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 18.15 h.

El sènior femení del Joventut Handbol té jornada de descans.

FUTBOL
CE la Llagosta – Martorelles
El CE la Llagosta ocupa el novè lloc del grup 6 de la Quarta Catalana amb 23 punts. El proper duel dels llagsotencs serà contra el Martorelles, que és quart amb 38 punts i lluita per l’ascens. El partit es disputarà diumenge al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 12 h.

CD Viejas Glorias – Mataronesa
El Club Deportivo Viejas Glorias podria assegurar demà dissabte l’ascens a la Primera Divisió de veterans quan encara quedarien cinc jornades per acabar la lliga. El conjunt llagostenc ocupa la tercera posició amb 60 punts, té un partit pendent i està a tres punts del líder, la Mataronesa, que és el seu proper rival. Demà dissabte, el Viejas Glorias rebrà la visita de la Mataronesa amb la primera posició en joc i amb l’opció de l’ascens matemàtic. El duel tindrà lloc al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies