Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

Es constitueix l’Agrupació local de les Joventuts d’Esquerra Republicana

L’Agrupació local de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) s’ha constituït aquesta tarda a Can Pelegrí. La militància de les JERC ha celebrat una assemblea local, en la qual s’ha fet la signatura dels quatre membres de l’executiva local, que ha comptat amb la participació de la presidenta de les JERC del Vallès Oriental, Kènia Domènech.

L’executiva de l’Agrupació de les JERC a la Llagosta està formada per Anna Sánchez, portaveu; Carlos Llorà, secretari d’Organització; Naiara Pedrós, secretària de Comunicació; i Laura Safón, secretària de Finances. “Per una banda volem apropar ERC al jovent de la Llagosta, i per una altra, considerem que falta un jovent revolucionari que crei actes per a la gent jove, com per exemple per al lleure”, admet la portaveu, Anna Sánchez.

A l’acte de constitució de les JERC, també han estat presents alguns dels membres de l’Agrupació d’ERC de la Llagosta, que els han donat suport. “Avui hem posat una llavor més dins de l’espai republicà i d’esquerres de la Llagosta. És la primera vegada que es constitueixen les JERC a la localitat i estan formades per un jovent de futur. Les JERC prendran les seves pròpies decisions, però tenen el suport d’ERC”, explica el secretari de Política Municipal, Xavier Cols, que també és regidor i portaveu d’ERC.

L’acte ha acabat amb una fotografia de l’executiva local de les JERC amb els seus militants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies