Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

Antonio García Robledo tornarà al BM Granollers la propera temporada

Antonio García Robledo tornarà la temporada 2018-2019 al Fraikin BM Granollers, club en el qual es va formar i va fer les seves primeres passes com a jugador professional d’handbol. L’esportista llagostenc i el club granollerí ho han anunciant aquest matí mitjançant les xarxes socials del BM Granollers.

El llagostenc ha signat un contracte amb el club d’handbol granollerí per a les tres properes temporades, que acabarà el 30 de juny del 2021. Antonio García milita aquesta campanya al CSM Bucaresti, de Romania, i posarà punt final a set temporades lluny del Palau d’Esports de Granollers havent passat per equips de renom, com l’Ademar de Lleó, PSG, Pick Szeged, KIF Copenhague i FC Barcelona.

Antonio García va militar durant tretze temporades al club granollerí -la darrera va ser la campanya 2010-2011-, entitat que considera “el club de la meva vida”, segons ha manifestat mitjançant les xarxes socials del BM Granollers. “Durant els tretze anys que vaig jugar al BMG, vaig poder jugar al primer equip, créixer com a jugador i com a persona i tenir experiències a diferents clubs”, ha remarcat el llagostenc. Antonio García se sumarà al projecte granollerí a partir de l’agost.

Publicitat

Publicitat

Més notícies