Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

El jurat del Concurs de punts de llibre de Sant Jordi decideix els cinc guanyadors

Sergio López, Yaiza García, Andrea Díaz, Alicia Pérez i Sara Varón han estat els guanyadors del Concurs de punts de llibre de 2018, que ha organitzat la Biblioteca de la Llagosta per Sant Jordi. En aquesta edició, s’han presentat 745 punts de llibre, el que suposa un increment de 15 respecte a l’any passat. El jurat s’ha reunit avui i ha estat format per representants de les escoles de la Llagosta, membres de Can Pelegrí i l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra.

A la primera categoria, per a alumnes de primer i segon de Primària, el guanyador ha estat Sergio López, de 8 anys, alumne de l’Escola Joan Maragall; a la segona, de tercer i quart de Primària, Yaiza García, de 8 anys, de l’Escola Joan Maragall; a la tercera, de cinquè i sisè de Primària, Andrea Díaz, d’11 anys, de l’Escola Gilpe; a la quarta, de primer i segon d’ESO, Alícia Pérez, de 13 anys, de l’Institut Marina; i a la cinquena categoria, de tercer i quart d’ESO, Sara Varón, de 15 anys, de l’Institut Marina.

Els guanyadors rebran un diploma i un lot de llibres. L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el dilluns 23 d’abril, dia de Sant Jordi, a la plaça d’Antoni Baqué a les 18 h. A més, els cinc punts de llibre guanyadors seran plastificats i utilitzats fins al proper any per la Biblioteca de la Llagosta en el servei de préstec. Els 745 punts de llibre s’han exposat a la Biblioteca de la Llagosta fins al 27 d‘abril.

Publicitat

Publicitat

Més notícies