Diumenge, 29 gener 2023
5.7 C
La Llagosta

Comencen les obres de reforma de la vorera del carrer de l’Estació

Aquest dijous, dia 5 d’abril, després de la celebració del mercat setmanal, està previst que comencin les obres de reforma de la vorera del carrer de l’Estació entre l’avinguda del Primer de Maig i el passeig del Pintor Sert. Aquesta actua­ció ha estat adjudicada per l’Ajuntament a l’empresa Coynsa 2000 per un import de 176.697,61 euros subvencionats per la Diputació de Barcelona. Les obres tindran un període d’execució de tres mesos i consistiran en la renovació de la vorera i de la jardinera situada al costat dels establiments comercials.

A més, es canviaran les canonades d’aigua i es faran modificacions en aquells punts de la xarxa de clavegueram en els quals s’han detectat problemes. Està previst mantenir l’amplada de la vorera, que té una mitjana de 6,5 metres i es milloraran les jardineres. La vorera es troba en mal estat pel trencament de les rajoles i per la incidència dels coloms. La realització d’aquesta actuació tindrà una petita incidència en el mercat setmanal ambulant, ja que s’hauran de modificar algunes parades.

Publicitat

Publicitat

Més notícies