Diumenge, 01 octubre 2023
26.6 C
La Llagosta

Un total de 77 persones van donar sang durant la darrera visita del Banc de Sang a la Llagosta

77 persones van donar sang durant la darrera visita del Banc de Sang realitzada a la Llagosta dimecres de la setmana passada. Sis persones més es van apropar a la unitat mòbil instal·lada a la plaça d’Antoni Baqué, però no van poder donar sang per diferents motius. Dimecres, es van registrar sis nous donants a la nostra localitat.

La xifra de donacions aconseguides és força similar a la de la captació realitzada l’any passat durant les mateixes dates. Aleshores, hi va haver 79 donants. La propera visita del Banc de Sang a la Llagosta està prevista per al mes de juliol, tot i que el calendari pot variar segons les necessitats de donacions que es vagin registrant.

Publicitat

Publicitat

Més notícies