Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

La Casa de Andalucía convoca el 35è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta

Antonio Peña, durant la seva actuació a la final del 34è Concurs de Cante Jondo.

La Casa de Andalucía ha convocat el 35è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. El certamen estarà dedicat a Antonio Peña, cantaor de l’Hospitalet de Llobregat que ha guanyat en més d’una ocasió el concurs llagostenc. La data límit per inscriure’s-hi és el 30 d’abril.

La vicepresidenta de la Casa de Andalucía de la Llagosta, Yolanda Picó, ha explicat que “s’ha incrementat la quantitat del primer premi, que passa dels 1.000 als 1.200 euros”. La resta de premis es mantenen igual que l’any passat: 600 euros per al segon; 400 per al tercer, i dos accèssits de 200 euros per al quart i per al cinquè classificats.

Les preliminars es disputaran els dissabtes 5, 12 i 26 de maig i el 2 de juny. Les actuacions tindran lloc a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida. La final i el lliurament de premis es farà el dia 9 de juny al Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons. El dia 19 de maig, la Casa de Andalucía farà una pausa, ja que coincideix amb la celebració del Rocío.

Publicitat

Publicitat

Més notícies