Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El Joventut Handbol masculí perd a la pista del líder, l’Esplais

El Joventut Handbol la Llagosta masculí va perdre a la pista del primer classificat, l’Esplais, per 34 a 22. Els llagostencs van ser superats per l’equip líder, que va imposar-se per 12 gols de diferència. Els llagostencs es mantenen en el setè lloc del grup B de la Tercera Catalana amb 23 punts. El proper duel serà la propera setmana contra la Salle Montcada B, que és vuitena amb 22 punts.

Pel que fa el sènior femení del Joventut Handbol va guanyar la segona victòria a la Copa Federació, grup A. Les llagostenques van guanyar el cap de setmana contra el Garbí de Palafrugell, per 23 a 20. El conjunt de la nostra localitat ocupa el penúltim lloc amb quatre punts. El proper compromís serà el 15 d’abril contra el Montbui, líder amb vuit punts.

D’altra banda, el Joventut Handbol la Llagosta celebra durant aquesta setmana el Campus de Setmana Santa amb una cinquantena d’infants. El campus llagostenc d’handbol va començar dilluns i acabarà dijous.

Publicitat

Publicitat

Més notícies