Diumenge, 05 febrer 2023
8.4 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense cau a Ripoll (3-2) en un partit ajornat en el seu dia

El sènior A del FS Unión Llagostense va caure dissabte per 3 a 2 a la pista del Ripoll en un partit ajornat en el seu dia. Al minut 2, el Ripoll va fer l’1 a 0. Alberto Joyera va empatar al minut 14. A la segona part, el Ripoll va marcar el 2 a 1, Felipe Carrasco va empatar, però els locals van fer el definitiu 3 a 2 al minut 35. Després d’aquesta victòria, el Ripoll s’ha situat líder.

El FS Unión Llagostense no tornarà a la competició fins al 14 d’abril, quan rebrà la visita del Tiana. Els de la nostra localitat ocupen la novena posició a la Nacional Catalana amb 21 punts, a catorze dels dos equips que lideren la classificació, el Ripoll i el Ciutat de Granollers, però amb un partit pendent, el que van ajornar en el seu dia contra el Sagrerenc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies