Dijous, 23 març 2023
12.8 C
La Llagosta

Comencen les obres per condicionar l’aparcament situat al final de la plaça de Pere IV

Avui, han començat les obres de condicionament de l’aparcament situat al final de la plaça de Pere IV. Les màquines ja estan fent moviments de terra i preparant el sistema de canalització d’aigües pluvials. Si la meteorologia ho permet, està previst asfaltar l’aparcament dijous.

Aquest espai acollirà 40 places d’estacionament gratuït. L’Ajuntament invertirà 34.806,35 euros en aquesta actuació, adjudicada a l’empresa Construccions Deumal.

La mateixa empresa s’encarregarà també de reasfaltar algunes zones de la nostra localitat, com ara diversos indrets de l’avinguda de l’Onze de Setembre, del carrer del Pintor Fortuny, del passeig del Pintor Sert i del carrer de Vic, just davant de l’ambulatori. Aquests treballs suposaran una inversió de 45.000 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies