Dijous, 25 abril 2024
14.9 C

El CD la Concòrdia suma la quarta victòria seguida

El Club Deportivo la Concòrdia va guanyar el cap de setmana passat per 1 a 4 a la pista del Castelló i va aconseguir el quart triomf seguit. El conjunt de la nostra localitat va inaugurar el marcador al minut 3. Tres minuts més tard, va fer el 0 a 2 i, al minut 13, va arribar el 0 a 3. A la segona part, les de Castelló van retallar les diferències, però la Concòrdia va sentencia­r amb un quart gol. Domi va marcar dos gols i Alba i Sonia Blanco, un cadascun.

Després d’encaixar la primera derrota de la temporada en el primer partit de la segona volta a la pista del Teldeportivo, les llagostenques amb tingut una reacció excel·lent amb quatre victòries seguides. Així, s’han col·locat en segona posició amb 41 punts, empatades amb el tercer, l’Hispanic de Torrent, i a cinc del líder, el Palau. El San Vicente Hércules, que serà el seu proper rival després de la Setmana Santa, és el quart classificat per la cua amb dotze punts.