Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia suma la quarta victòria seguida

El Club Deportivo la Concòrdia va guanyar el cap de setmana passat per 1 a 4 a la pista del Castelló i va aconseguir el quart triomf seguit. El conjunt de la nostra localitat va inaugurar el marcador al minut 3. Tres minuts més tard, va fer el 0 a 2 i, al minut 13, va arribar el 0 a 3. A la segona part, les de Castelló van retallar les diferències, però la Concòrdia va sentencia­r amb un quart gol. Domi va marcar dos gols i Alba i Sonia Blanco, un cadascun.

Després d’encaixar la primera derrota de la temporada en el primer partit de la segona volta a la pista del Teldeportivo, les llagostenques amb tingut una reacció excel·lent amb quatre victòries seguides. Així, s’han col·locat en segona posició amb 41 punts, empatades amb el tercer, l’Hispanic de Torrent, i a cinc del líder, el Palau. El San Vicente Hércules, que serà el seu proper rival després de la Setmana Santa, és el quart classificat per la cua amb dotze punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies