Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament s’adhereix demà a L’hora del planeta

L’Ajuntament de la Llagosta s’adhereix demà a la campanya mediambiental L’hora del planeta, i entre les 20.30 h i les 21.30 h apagarà els llums de la font Tot Aigua i d’una part del Parc Popular.

La campanya L’hora del planeta es duu a terme a nivell mundial, promoguda per l’organització conservacionista WWF amb la participació de centenars de milers de persones en defensa del medi ambient i contra el canvi climàtic. Aquest serà l’onzè any que es fa aquesta acció.

Des de l’Ajuntament de la Llagosta, es convida la ciutadania a participar a L’hora del planeta, apagant els llums de cada llar demà entre les 20.30 h i les 21.30 h per lluitar contra el canvi climàtic.

Publicitat

Publicitat

Més notícies