Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Castelló – CD la Concòrdia
El CD la Concòrdia ocupa la segona posició de la Segona Divisió espanyola amb 38 punts, empatat amb les terceres, el Futsal Hispànic de Torrent. Les llagostenques visitaran demà dissabte la pista del Castelló, que és vuitè amb 21 punts.

Ripoll – FS Unión Llagostense A
El Fútbol Sala Unión Llagostense A ocupa la novena posició de la Nacional Catalana amb 21 punts. El proper cap de setmana, aprofitarà que hi ha jornada de descans per disputar un partit ajornat en el seu dia a la pista del Ripoll, que és el tercer classificat amb 32 punts.

Teià Futbol Cinc – FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B, que ocupa el dotzè lloc de la Primera Nacional amb 12 punts, visita diumenge el líder, el Teià Futbol Cinc, en el partit ajornat de la setena jornada.

HANDBOL
HC Vallag – Vilamajor
L’Handbol Club Vallag ocupa el quart lloc per la cua del grup A de la Tercera Catalana amb 14 punts. El proper partit serà contra el Vilamajor, desè amb 20 punts, diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 18 h.

Esplais – Joventut Handbol masculí
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta ocupa la setena posició del grup B de la Tercera Catalana amb 23 punts i en llocs de promoció d’ascens. El proper duel dels llagostencs tindrà lloc a la pista del líder, l’Esplais.

Joventut Handbol femení – Garbí de Palafrugell
El sènior femení del Joventut Handbol és penúltim del grup A de la Copa Federació amb dos punts. El proper partit serà diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 12.45 h contra el Garbí de Palafrugell, tercer amb sis punts.

FUTBOL
Ametlla del Vallès – CE la Llagosta
El CE la Llagosta és quart per la cua del grup 6 de la Quarta Catalana amb 20 punts i visitarà el cap de setmana el camp del quart classificat, l’Ametlla del Vallès.

Ciutadella – CD Viejas Glorias
El Club Deportivo Viejas Glorias podria celebrar l’ascens a la Primera Divisió de veterans aquest cap de setmana. L’equip llagostenc afronta la primera jornada amb l’oportunitat de certificar matemàticament l’ascens, tot i que per assolir la fita necessita una carambola de resultats perquè pugen els tres primers classificats. Per certificar l’ascens, la Llagosta necessita un empat en el seu partit, la derrota del quart, el Cirera, i la derrota o empat del cinquè, el Clot. En cas d’empat del Cirera, la Llagosta hauria de guanyar el seu compromís, que tindrà lloc al camp del Ciutadella, onzè classificat amb 22 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies