Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Dilluns, començaran les obres de condicionament del pàrquing situat al costat de la plaça de Pere IV

Dilluns, començaran les obres per condicionar l’aparcament situat al final de la plaça de Pere IV. En concret, està previst asfaltar aquest espai, en el qual se senyalitzaran 40 places d’estacionament gratuït, i instal·lar un sistema de canalització de les aigües pluvials per evitar inundacions a la zona.

L’Ajuntament ha adjudicat aquesta actuació a l’empresa Construccions Deumal per un import total de 34.806,35 euros. Mentre durin les obres, que estaran acabades en els propers dies, no es podrà estacionar a la zona.

D’altra banda, Construccions Deumal també s’encarregarà durant els propers dies de reasfaltar diverses zones de la nostra localitat. Està previst reparar diferents paviments asfàltics a diversos indrets de l’avinguda de l’Onze de Setembre, del carrer del Pintor Fortuny, del passeig del Pintor Sert i del carrer de Vic, just davant de l’ambulatori. Aquests treballs suposaran una inversió de 45.000 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies