Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

Primera oportunitat del Viejas Glorias per celebrar l’ascens

El Viejas Glorias podria celebrar l’ascens a la Primera Divisió de veterans aquest cap de setmana. L’equip llagostenc afronta la primera jornada amb l’oportunitat de certificar matemàticament l’ascens, tot i que, per assolir la fita, necessita una carambola de resultats. Per pujar, el Viejas Glorias tindria prou amb un empat en el seu partit, si hi ha derrota del quart classificat, el Cirera, i derrota o empat del cinquè, el Clot. En cas d’empat del Cirera, la Llagosta hauria de guanyar el seu compromís.

El Viejas Glorias, que va guanyar el cap de setmana contra el Tirol per 2 a 0, ocupa el segon lloc del grup Sud de la Segona Divisió amb 60 punts quan falten set jornades per acabar el campionat i colidera la lliga amb la Mataronesa. Aquest cap de setmana, els llagostencs visiten el Ciutadella, onzè classificat amb 22 punts. El Cirera suma 42 punts i rep el Real Coloma, desè amb 25 punts; mentre que el cinquè, el Clot, amb 38 punts i un partit pendent, visita el líder.

Publicitat

Publicitat

Més notícies