Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Avui s’inaugura a la Llagosta l’exposició itinerant Viu la riera

Avui, coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua, s’inaugurarà a Can Pelegrí l’exposició Viu la riera. La mostra és un recull del treball participatiu que s’ha fet durant els darrers mesos entorn a la riera de Caldes. L’acte tindrà lloc a les 19 h.

La inauguració està oberta a tothom. L’equip impulsor del projecte presentarà el contingut de l’exposició. Aquesta mostra ensenya de manera gràfica una síntesi de les fases de treball i principals resultats del procés de participació ciutadana per a la millora de la riera de Caldes, que es va iniciar l’any 2016.

Aquest procés ha conduït a la construcció d’una xarxa ciutadana compromesa amb la protecció, valorització i rehabilitació de la riera, que compta amb el suport dels ajuntaments de la Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda, Caldes de Montbui i Palau-solità i Plegamans i d’entitats supramunicipals com el Consorci Besòs-Tordera, la Diputació de Barcelona, l’Agència Catalana de l’Aigua i l’Associació de Municipis Eix Riera de Caldes.

L’exposició del projecte Viu la riera, que es podrà visitar a Can Pelegrí fins al 26 d’abril, serà itinerant i recorrerà diferents municipis riberencs de la riera de Caldes. Després de passar per la Llagosta, remuntarà aigües amunt fins arribar a Caldes de Montbui passant per Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans.

Publicitat

Publicitat

Més notícies