Dimarts, 21 març 2023
17.9 C
La Llagosta

La Biblioteca i Ràdio la Llagosta celebren el Dia Mundial de la Poesia

Ràdio la Llagosta ha emès aquesta tarda un programa especial per commemorar el Dia Mundial de la Poesia, que s’escau aquest 21 de març. Amb motiu d’aquesta efemèride, el grup de persones que formen part del Taller de poesia de la Biblioteca de la Llagosta ha recitat poesies durant més d’una hora en directe a partir de les 18.30 h.

El programa especial, que ha estat presentat per José Francisco Artacho i Conchi Fernández, forma part de la programació d’activitats del Dia Internacional de les Dones, que ha elaborat l’Ajuntament de la Llagosta amb diverses entitats i associacions de la localitat.

Per problemes amb el servidor encara no s’ha pogut penjar el programa especial a l’Ivoox de Ràdio la Llagosta. En breu, es podrà escoltar en format de podcast a la pàgina web de Ràdio la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies