Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol masculí empata contra el Fornells i el femení perd a Sant Cugat

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va empatar (30-30) el cap de setmana contra el Fornells. Els llagostencs van sumar un punt contra el quart classificat del grup B de la Tercera Catalana i segueixen setens, ara amb 23 punts i en llocs de promoció d’ascens. El proper duel tindrà lloc a la pista del líder, l’Esplais.

Per la seva part, el sènior femení del Joventut Handbol va perdre contra el Sant Cugat (31-24). Les llagostenques continuen penúltimes del grup A de la Copa Federació amb dos punts. El proper duel tindrà lloc diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 12.45 h contra el Garbí de Palafrugell, tercer amb sis punts,

El juvenil del JH la Llagosta i el del club danès. Fotografia: Twitter JH la Llagosta.

D’altra banda, diumenge van tenir lloc dos partits amistosos internacionals de la base del Joventut Handbol la Llagosta contra equips del conjunt danès Hjemly al CEM El Turó. El cadet masculí va perdre 14 a 25 i el juvenil masculí va empatar (33-33). A l’acte, va ser-hi present el regidor d’Esports, Jordi Jiménez, que va fer el lliurament d’una placa commemorativa a l’equip danès i als jugadors, d’un exemplar del llibre Mirades. La Llagosta: passat, present i futur. El club llagostenc va lliurar també una bufanda del Joventut Handbol i el Hjemly va donar dues pilotes de record.

Publicitat

Publicitat

Més notícies