Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense perd en el debut de Juan Carlos García a la banqueta

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre el cap de setmana per 6 a 3 a la pista del Betània Patmos. En aquest partit va debutar el nou entrenador, Juan Carlos García, que fins ara era jugador del conjunt llagostenc. García compaginarà les tasques de tècnic i de jugador.

El Betània Patmos va inaugurar el marcador al minut 4 i, poc després, Richard va empatar. Els de Barcelona van marcar tres gols i van marxar al descans amb un còmode 4 a 1. A la segona part, va arribar el 5 a 1. Els llagostencs van retallar les distàncies amb gols d’Edgar i Óscar Cubero. Després, va arribar el 6 a 3 definitiu.

El FS Unión Llagostense ocupa la novena posició amb 21 punts. El proper cap de setmana, aprofitarà que hi ha jornada de descans per disputar un partit ajornat en el seu dia a la pista del Ripoll, que és el tercer classificat amb 32 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies