Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

Convocat el primer Concurs de microrelats i poesies Sant Jordi a la Llagosta

La Biblioteca de la Llagosta i el grup Resistència Literària organitzen el primer Concurs de microrelats i poesies Sant Jordi a la Llagosta. El certamen tindrà dues categories, la juvenil, per a persones de 14 a 17 anys, i la d’adults, per a participants a partir dels 18 anys.

El tema del concurs és els llibres i la literatura. Els microrelats han de tenir un màxim de 200 paraules i les poesies, entre 20 i 25 versos. Els treballs es poden presentar fins al 7 d’abril presencialment a la Biblioteca de la Llagosta o a través del correu electrònic b.llagosta@diba.cat.

El jurat estarà format per membres de Resistència Literària i de la Biblioteca. El premi serà la publicació al segon volum de Barricadas de papel y tinta i un lot de llibres. El veredicte del jurat del concurs i el lliurament dels premis es farà el dia de Sant Jordi a les 18 h a la plaça d’Antoni Baqué.

Les bases del primer Concurs de microrelats i poesia Sant Jordi a la Llagosta es poden consultar al Facebook i al bloc de la Biblioteca de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies