Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

Gran victòria (3-1) del CD la Concòrdia contra el líder, el Palau

El Club Deportivo la Concòrdia ha guanyat aquesta tarda el líder, el Palau, per 3 a 1. Les de Javier Ruiz han fet un gran partit davant del primer classificat. A les graderies, hi ha hagut un gran ambient.

El Palau ha portat el pes del partit i la Concòrdia ha estat molt bé en defensa, on Clàudia ha estat, novament, un mur sota pals. A més, les llagostenques han estat molt efectives en atac.

L’1 a 0 ha arribat al minut 2 en un ràpid contracop de la Concòrdia. Villa ha iniciat la jugada i Alba ha marcat. Els dos equips han fet una pressió alta sobre el rival i han disposat de diverses ocasions. Al minut 11, la portera del Palau ha respost molt bé davant d’un xut de Villa. Dos minuts després, Clàudia ha fet una gran aturada. A falta d’un minut i quinze segons per al descans, el Palau ha empatat.

La segona part ha començat amb un xut alt de Domi i una bona intervenció de Clàudia. Al minut 4, hi ha hagut una jugada de contracop del Palau, que ha acabat amb un xut al pal. Poc després, Domi ha marcat el 2 a 1 amb un gran llançament directe d’una falta.

El Palau ha buscat el gol, però s’ha trobat amb les bones intervencions de Clàudia. A falta de cinc minuts i 40 segons per al final, les visitants han arriscat amb portera-jugadora, però la Concòrdia s’ha defensat extraordinàriament bé. Al minut 18, Sonia Blanco ha estat a punt de marcar. Pocs segons després, Domi no ha perdonat i ha fet el 3 a 1 en transformar un doble-penal. La Concòrdia ha donat avui una mostra més de la gran temporada que està protagonitzant.

La propera jornada, les de Javier Ruiz jugaran a la pista del Castelló.

Publicitat

Publicitat

Més notícies