Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Palau
El CD la Concòrdia ocupa la tercera posició de la Segona Divisió espanyola amb 35 punts, empatat amb el quart, l’Hispànic de Torrent, i a tan sols un punt del segon classificat, l’Eixample. Demà dissabte, rebrà la visita del líder, el Palau, que suma 43 punts, al CEM El Turó a les 17 h.

Betània Patmos Barcelona – FS Unión Llagostense A
El Fútbol Sala Unión Llagostense A ocupa el novè lloc a la Nacional Catalana amb 21 punts. El proper partit dels llagostencs serà demà dissabte a la pista del Betània Patmos Barcelona, que és sisè amb 27 punts.

FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B té jornada de descans.

HANDBOL
Vendrell – HC Vallag
L’Handbol Club Vallag ocupa el quart lloc per la cua del grup A de la Tercera Catalana amb 14 punts, fora dels llocs de descens directe. El proper compromís del Vallag serà a domicili el cap de setmana contra el Vendrell, que ocupa el setè lloc amb 22 punts.

Joventut Handbol masculí – Fornells
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta ocupa el setè lloc del grup B amb 22 punts i en posicions de promoció d’ascens. El proper compromís dels llagostencs serà demà dissabte a les 17. 30 hores al Pavelló Antonio García Robledo contra el Fornells, que és tercer amb 27 punts.

Sant Cugat – Joventut Handbol femení
El sènior femení del Joventut Handbol és penúltim amb dos punts. El proper duel de les llagostenques serà demà dissabte a la pista del Sant Cugat, que és segon amb quatre punts.

Amistosos de la base del Joventut Handbol contra un club danès
Dos equips de base del Joventut Handbol la Llagosta s’enfrontaran diumenge a un club danès, el Hjemly Idrætsefterskole, durant la seva estada a Catalunya. El conjunt cadet jugarà a les 16.30 h i el juvenil ho farà a les 18.30 h al Pavelló Antonio García Robledo.

FUTBOL
CE la Llagosta – Premià de Dalt B
El CE la Llagosta és el quart classificat per la cua al grup 6 de la Quarta Catalana amb 20 punts i diumenge rebrà la visita del Premià de Dalt B, que és vuitè amb 22 punts.

CD Viejas Glorias – Tirol
El Club Deportivo Viejas Glorias ocupa el segon lloc del grup Sud de la Segona Divisió amb 57 punts, empatat amb el primer, la Mataronesa. Demà dissabte, rebrà la visita del Tirol, que és sisè amb 34 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies