Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

La Colla Gegantera de la Llagosta recull més de 80 quilos d’aliments per a Rems

Durant la Trobada Gegantera de diumenge es van aconseguir més de 80 quilos d’aliments, bàsicament menjar per a esmorzars i berenars infantils, com ara cacau en pols, cereals, galetes, sucs o llet. L’Associació de Voluntariat Rems es va encarregar de recollir les aportacions que van realitzar, principalment, les colles que van participar a la Trobada organitzada per la Colla Gegantera de la Llagosta.

Concurs d’Instagram
Al Concurs d’Instagram que es va organitzar durant la jornada, s’han presentat 71 fotografies de 12 usuaris d’Instagram. El veredicte del jurat es donarà a conèixer el proper dimarts 20 de març. La Colla Gegantera ha establert tres premis, dotats amb vals de descompte i productes oferts per comerciants locals, valorats en 170, 90 i 60 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies