Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Daniel Buendía guanya dos bronzes en un campionat de judo a Finlàndia

Daniel Buendía, de l’Associació Esportiva Karate-Judo la Llagosta, va aconseguir dues medalles de bronze al Campionat Internacional Baltic de judo, que va tenir lloc el cap de setmana a Finlàndia. El llagostenc va participar en el torneig finlandès amb companys d’altres clubs catalans.

Buendía va superar amb èxit el campionat de Finlàndia sent bronze en la categoria de menys de cent quilos i en l’open. “No tenia clar si faria la categoria open, però després del bronze en menys de cent quilos, em vaig veure competint”, admet Daniel Buendía, que es mostra satisfet dels dos bronzes: “estic molt satisfet perquè és un torneig internacional amb lluitadors de diferents països”.

El llagostenc segueix la seva preparació per intentar lluitar per les medalles al Campionat de Catalunya i entrar en l’Estatal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies