Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Primera victòria del sènior femení del Joventut Handbol a la Copa Federació

El sènior femení del Joventut Handbol va assolir dissabte la primera victòria a la Copa Federació després de guanyar al Torró d’Agramunt per 29 a 23. Amb la victòria, el conjunt llagostenc deixa l’últim lloc del grup A i ara és penúltim amb dos punts. El proper duel de les llagostenques serà dissabte a la pista del Sant Cugat, que és segon amb quatre punts.

Per la seva part, el sènior masculí del Joventut Handbol va perdre contra el Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat B per 26 a 22, però segueix en el setè lloc del grup B amb 22 punts i en posicions de promoció d’ascens. El proper compromís dels llagostencs serà dissabte a les 17. 30 hores al Pavelló Antonio García Robledo contra el Fornells, que és tercer amb 27 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies