Diumenge, 03 desembre 2023
9 C
La Llagosta

L’HC Vallag perd per la mínima contra el Vilanova (32-33)

L’Handbol Club Vallag va perdre diumenge per la mínima contra el Vilanova (32-33). El conjunt de la nostra localitat ocupa el quart lloc per la cua del grup A de la Tercera Catalana amb 14 punts, fora dels llocs de descens directe.

El Vallag va mostrar una feble defensa a la primera part i va marxar al descans amb un resultat en contra de 16 a 18. A la represa, el conjunt llagostenc no va millorar i el Vilanova va assolir un màxim avantatge de cinc gols. A partir d’aquí, el joc local va millorar i va escurçar la diferència fins disposar de tres pilotes per empatar el duel al tram final.

El proper compromís del Vallag serà a domicili el cap de setmana contra el Vendrell, que ocupa el setè lloc amb 22 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies