Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

La Murga lliura més de 1.300 euros a l’Hospital de la Vall d’Hebron

La Murga ha lliurat a l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Vall d’Hebron un xec de 1.308,17 euros, que són els diners que es van recollir durant la campanya Junts per l’ELA que es va portar a terme a la Llagosta els dies 21 i 22 d’octubre del 2017. La donació anirà destinada concretament a la Unitat neuromuscular.

La Murga, La Llagosta + Activa, El Pícaro Teatro i alguns comerços de la nostra localitat van portar a terme tot un seguit de propostes solidàries els dies 21 i 22 d’octubre durant les quals es van recollir les donacions per a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Junts per l’ELA també va comptar amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta, en el marc de la Fira de Tardor que va organitzar el dia 21 d’octubre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies