Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

José Manuel Poyato deixa de ser l’entrenador del Fútbol Sala Unión Llagostense

José Manuel Poyato ja no és l’entrenador del sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense. El llagostenc va deixar de ser el tècnic després de comunicar la seva renúncia dissabte al president del club, Javier Castañeda. El partit contra el Ciutat de Granollers, que va acabar en empat a dos gols, va ser dirigit pel segon entrenador, Pepe Muñoz.

José Manuel Poyato ha explicat que deixa el càrrec d’entrenador “per motius laborals”. Des del club, es busca un nou entrenador. Una de les opcions, segons fonts del FS Unión Llagostense, podria ser Pepe Muñoz. A banda del càrrec d’entrenador del sènior A, Poyato també dirigia el cadet masculí i un grup de noies, que entrenava els divendres. També ha decidit deixar aquestes funcions. Aquesta setmana el club decidirà qui seurà a la banqueta en el proper duel del FS Unión Llagostense a la pista del Betània Patmos de Barcelona.

Poyato posa així punt final a la seva segona etapa al capdavant del sènior masculí, que va començar al novembre del 2014. La primera va tenir lloc les temporades 2011-2012 i 2012-2013.

Publicitat

Publicitat

Més notícies