Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

Ahir es va celebrar el Dia d’Andalusia a la Llagosta

La Casa de Andalucía de la Llagosta va celebrar ahir diumenge el Dia d’Andalusia. L’acte va incloure la hissada de la bandera andalusa als pals de l’Ajuntament, una cercavila, una morrada i diverses actuacions al Centre Cultural.

La celebració va començar amb una comitiva que va portar la bandera d’Andalusia fins a la porta de l’Ajuntament. El grup de percussió de la nostra localitat Lotokotó es va encarregar d’amenitzar la cercavila. Tot seguit, es va fer la hissada de la bandera mentre sonaven els himnes d’Andalusia i de Catalunya. A l’acte van ser presents, a més del president de la Casa de Andalucía, Juan Antonio Illescas, l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra; el regidor de Cultura, Mariano García, i altres regidors de l’equip de govern. Illescas va dir que “és el dia més important per a nosaltres, és com si estiguessim a Andalusia”.

La comitiva es va dirigir després fins al Centre Cultural, on van tenir lloc les actuacions del grup Sevillania i dels quadres de ball de la Casa de Andalucía de la Llagosta, Algarabía, Azahar, Al Alba i Meritxell. A la plaça de l’Alcalde Sisó Pons es va oferir una morrada popular.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies